2010. április 30., péntek

Virágok mindenhonnan


Ezeket a virágokat itt-ott láttam, gyorsan lefényképeztem, hogy megmutashassam mindenkinek.









2010. április 10., szombat

Péntekenként



















Péntekenként Amsterdam mellett dolgozom, kicsit messze van, de az oda és vissza utazás kárpótol az idöért, mert addigis nézelödhetek, beszívom a friss tiszta levegöt.

Ha egy kicsit elmosodottabb a kép az azért van mert menet közben fényképeztem, de még igy is megmutatja (remélm) amit én látok.
Remélem a fénykép visszaad valamit abból amit én látok. Szinte mindenhol ilyen vizek vannak, a képen is látható egy kis fahidacska ami arra utal, hogy arra is folyik a viz.

Balról látszik, hogy az autópálya mellett megy a kerékpárút, mégis elég távolság van ahhoz, hogy a szmogot ne kelljen beszivni, bár itt Hollandiában nagyon odafigyelnek hogy az autók kevés büdit engedhessenek ki magukból.
Mivel elég sok esö esik itt Hollandiában, valamivel el kell vezetni, igy a legelök vizellátása is megvan oldva, söt az ott legelö állatoknak is jut belöle.
Ezen a két képen megpróbáltam csikokkal mutatni, hogy hol van még a viz.
Rengeteg vadkacsa is tanyázik és mindenféle madár, söt párszor fácánt is láttam már, csak nem volt lehetöségem lefényképezni. (Utolsó képen is látszik jobbról az autópálya)