2010. április 10., szombat

Péntekenként



















Péntekenként Amsterdam mellett dolgozom, kicsit messze van, de az oda és vissza utazás kárpótol az idöért, mert addigis nézelödhetek, beszívom a friss tiszta levegöt.

Ha egy kicsit elmosodottabb a kép az azért van mert menet közben fényképeztem, de még igy is megmutatja (remélm) amit én látok.
Remélem a fénykép visszaad valamit abból amit én látok. Szinte mindenhol ilyen vizek vannak, a képen is látható egy kis fahidacska ami arra utal, hogy arra is folyik a viz.

Balról látszik, hogy az autópálya mellett megy a kerékpárút, mégis elég távolság van ahhoz, hogy a szmogot ne kelljen beszivni, bár itt Hollandiában nagyon odafigyelnek hogy az autók kevés büdit engedhessenek ki magukból.
Mivel elég sok esö esik itt Hollandiában, valamivel el kell vezetni, igy a legelök vizellátása is megvan oldva, söt az ott legelö állatoknak is jut belöle.
Ezen a két képen megpróbáltam csikokkal mutatni, hogy hol van még a viz.
Rengeteg vadkacsa is tanyázik és mindenféle madár, söt párszor fácánt is láttam már, csak nem volt lehetöségem lefényképezni. (Utolsó képen is látszik jobbról az autópálya)

2 megjegyzés: